bloggpaus

Jag ska ha en bloggpaus, jag vet inte hur länge bloggpausen kommer vara. Jag hinner inte, särskilt inte när jag har massa fotbollscuper/matcher, och det sista i skolan + att jag umgås med vänner. Men vi får se. :)

Svar på tal

Love uuu om Chapter 4 - Rollercoasters':

Asbra! Litet önskemål: att det bara händer roliga saker. (som nu) inte att de ska göra slut, som dör alla, blablabla.. Aa du fattar

Svar: Tack så mycket! Ingen kommer dö dock, men det kommer hända lite drama, i 2 kapitel framåt, ungefär. :)

Update: Nästa kapitel kommer förmodligen imorgon eller i övermorgon!


Chapter 4 - Rollercoasters'

Jag kan inte förstå det. Världens underbaraste kille gillade mig. Mig, av alla tjejer där ute i världen, gillade han mig. Jag är så himla glad just nu. Känslorna som bubblar inom mig går inte att beskriva. Åh, jag är så lycklig, så obeskrivligt lycklig.

Festen var slut. Alla hade åkt hem. Massa helt okända personer till mig kom fram till mig efter festen och tackade för sin inbjudan och berättade att dem hade hade jätteroligt. De ända som är kvar är jag, Adrianna och Zayn. Resten av killarna är där ute, och väntar på honom. Adrianna skulle sova över. Sen under eftermiddagen skulle vi städa undan allt. Det var inte så stökigt ändå, man får bara städa undan alla muggar och dekorationer.
Mittemot mig står Zayn. Vid dörröppningen.
-Thank you for the invite, I had a really good time, sa han och log.
-Thank you for coming.
Jag kollade ner mot golvet för att dölja mina rosfärgade kinder.
-Hey, me and the guys are going to the carnival tomorrow, do you wanna hang with us? We don't have to be with them all the time, if you want.
Ja, ja, ja!! Gör det!!!! Sa en röst i mitt huvud, men jag var osäker. Jag ville inte va för ''lättfångad''. Men jag ville ju så gärna.
-Okey, sure, it will be fun! svarade jag.
Jag vände snabbt min blick bakåt, letade efter Adrianna. Bakom väggen tjuvlyssnade hon.
-But, can Adrianna come with us? frågade jag.
-Yeah, why not?
Jag kunde höra ett tyst lyckoskrik. Jag log för mig själv.
-I pick you up at six, is it okey?
-Yeah, it will be good.
-Okey, but i gotta go, the boys are waiting.
-See you tomorrow then.
Zayn sträckte sig snabbt mot mig och kysste mig. Ännu en gång.
-Bye.
Jag låste om dörren och sprang till Adrianna. Vi tog tag i varandras armar och hoppade runt i en cirkel.
-Omg, he kissed you! skrek Adrianna.
-I know! And wanna hear a secret? He kissed me when we danced too!
Nästa morgon vaknade vi rätt så tidigt, fastän vi var uppe sent igår. Vi hade lagt all skräp i tre soppåsar. Resten var Adriannas mammas grejer. Ja slängde mig ner i soffan. Jag var så utmattad. Det var skönt att bara lägga sig ner i soffan, och slappa. Mina ögonlock blev allt tyngre och tyngre. Till slut kunde jag inte hålla dem uppe.
-Marissa, wake up! Wake up!
-But I don't want too...
-It's half six, and you are in your sleep clothes! Come on, get up!
Jag vaknade till. Han kommer om en halvtimma, och här är jag i mjukiskläder. Jag hoppade upp och sprang det snabbaste jag kunde uppför trappan. Letade igenom halva min garderob. Äntligen. Det liknade mitt linne som jag hade under festen, men vem bryr sig? Linnet var svart, och var kort på sidorna. Jag tog fram några tighta jeans och ett halsband. Fort sprang jag in i badrummet. Jag kammade igen mitt hår. In genom badrumsdörren gick Adrianna in. Hon satte på plattången och väntade en liten stund. Så länge tog jag fram min vanliga mascara och mitt favorit läppglans. Adrianna började platta mitt hår, samtidigt som jag sminkade mig.
-Okey Ad, you don't have straight my hair more. It's good now. Thank you! sa jag och kramade om henne.
-Your welcome.
Adrianna var redan fixad, hon skulle bara låna ett par bekväma skor och en tröja. Adrianna fiskade upp sin mobil, och riktade den mot mig.
-Smile!
Jag log ett brett leende.
-You are beautiful, Marissa.
Det var helt fantastiskt. Det var jättelängesen jag var på tivoli. Jag hade glömt bort alla färglada färger, det där ruset som man känner när man åker berg-och dalbanor, bara upplevelsen som man får.
-Oh, I want some cotton candy! sa jag helt förtjust.
Alla skrattade åt mig. Jag lät som ett litet barn.
-Okey, I can go with you, erbjöd Zayn.
Han gick fram till mig och tog tag i min hand. Jag kollade bak mot Adrianna. Hon log stort mot mig och gjorde tummen upp.
Zayn höll ett fast grepp om min hand. Utan att bry sig om all folk som fanns där, så tog han tag i min hand offentligt. Drömmer jag? Det var jättemycket folk. Zayn ledde mig igenom folkmassan fram till kön till sockervadden. Jag skrattade och kramade om honom. Han besvarade min kram. Hela jag blev varm i kroppen. Jag släppte taget om Zayn sakta och tog tag i hans hand igen. Det var snart våran tur.
-Cotton candy is seriously one of the most greatest things in the world, sa jag och fnissade.
-Haha, you're so cute, sa Zayn och kollade in i mina ögon.
Jag förstog på ett sätt inte varför han var så öppen med vårat ''förhållande''. Tänk om några paparazzis såg oss? Fler än dem i stan? Fast på mer än ett sätt älskade jag det. Att han är öppen om att vi gillar varandra. Att han vågar hålla min hand bland folk, och att han kramar om mig.
-Do you wanna ride the ferris wheel? frågade han mig.
-Sure!
Vi höll varandra i händerna och gick bort mot pariserhjulet. Vi satte oss i en av ''vagnarna'' och väntade på att det skulle starta. Det tog några minuter. Man kände ett gupp och sedan fortsätta uppåt.
Wow, vilken utsikt. Man kunde se utöver staden, jag har aldrig märkt att staden var så stor, haha. Jag kollade mot Zayn. Åh, vad rädd han såg ut.
-What is it, Zayn? frågade jag oroligt.
-Ehm, I'm just very afraid of heights. Very much.
-But why did you ask if se should go on to the ferris wheel?
-Adrianna said that you loved the ferris wheel, so...
Jag skrattade. Gud va söt han är.
-Sorry, sa jag och lutade mitt huvud mot hans axel. Jag kollade upp mot honom. Tog tag runt hans nacke och kysste honom.
-I like you, Zayn.

Svar på tal

Ida om ny design!:
hejsan, just nu har jag en blogaward på min blogg. Är du sugen på att vara med? gå då in här: http://juustinbbieberstory.blogg.se/2012/may/blogaward.html#comment

ledsen om du inte ville ha sånt här på din blogg! :)

Svar: Haha, det är faktiskt okej att ni frågar ifall jag vill vara med i tävlingar, tycker det är roligt. Spamma bara inte, haha :)

Update:
Det nya kapitlet kommer imorgon, jag lovar. Ifall jag hinner nu ska jag börja att skriva på början.


ny design!

Såja, nu har jag fixat en ny design på bloggen! Blev faktiskt rätt så nöjd :D
Kommentera gärna vad ni tycker, skulle göra min dag!
Ett nytt kapitel kommer nog imorgon, är rätt så trött nu efter att ha fixat designen, och fixat alla småfel i headern jättemånga gånger.
See ya! 

Chapter 3 - Party timeee!

Jag kollade på min spegelbild nöjd. Jag hade lockat hela mitt långa bruna hår och lagt på en tunn skuggning på ögonlocken. Jag hade lagt mascara och brett på läppglans på mina läppar. Jag hade på mig ett vitt linne som var instoppat i mina högmidjade svarta shorts.
Snabbt gick jag ut ur badrummet och sprang nerför trapporna till Adrianna.
-Hello gorgeous, sa jag och log mot Adrianna.
Adrianna hade plattat sitt blonda hår spikrakt. Men det passade henne. Hon var klädd i en svart topp utan ärmar och ett par jeanshorts. Det enda sminket hon hade var mascara och ett rött läppstift.
-Hi you, ready to party hard? sa hon och skrattade.
-Haha, ofcourse! But just a question... how many people did you invite?
-Ehm, you'll see, sa Adrianna med ett listigt leende på läpparna.
-Oh, come on Ad, tell me!
-Nopp.
Jag knuffade till henne lätt med armen.
Klockan var nu fem över åtta. Vi hade fixat allt. Precis allt. Nu var det bara gästerna. Och Zayn. Han hade inte kommit vid sju, så jag hoppades verkligen att han skulle komma nu.
Jag och Adrianna höll armkrok. Det här var vår första riktigt stora fest. Vi stog framför dörren. Väntade på det första plinget. Musik dunkade, men vi märkte knappt det - trots att det var i högsta volym.
Lyssna på denna låt till nedstämmande text.
Det plingade på dörren. Försiktigt gick vi fram till dörren. Adrianna tog ett ''djupt'' andetag och försökte låta dramtisk.
-Are you ready? May the odds be ever in your favor, sa Adrianna dramatiskt till mig och sa en replik från våran favoritfilm Hungerspelen. Jag öppnade dörren. Fort hoppade jag och Adrianna åt sidan. Massor av folk sprang in i, helt utan att bry sig om oss. Jag tappade balansen och ramlade på rumpan. Det gjorde dock inte ont, istället skrattade jag. Adrianna skrattade med mig och räckte sin hand för att hjälpa mig upp. Jag tog tag i hennes hand och ställde mig upp. Det hade redan blivit fullpackat i huset, och utomhus. Adrianna gick tätt bakom mig.
-How many people did you actually invite Ad?! frågade jag Adrianna.
-Ehm, I don't know, maybe 70 people and I told them too pick a friend or two with them. So, I think they brought more than 1-2 friends.
-You are so... oh, whatever? Let's partyyy!
Jag tog tag i Adriannas händer och drog henne ut till trädgården och började dansa med henne.
Jag vet inte hur länge jag och Adrianna dansade, men till slut kom en kille och bjöd upp henne. Kände mig lite lagom forever-alone, nu när inte Zayn var här och jag inte kunde hitta Adrianna efter att hon gick och dansade med en kille. Jag gick in igen och gick till förfriskningsbåset. Hällde upp bål till mig själv och gick och satte mig på soffan. Runt om mig satt par och myste med varandra, folk som dansade, skrattade och hade allmänt kul. Förutom jag, själv satt jag här och hade tråkigt på min egna fest. Min bål var i alla fall god, riktigt god.
-Hi you, you look good. Wanna dance? sa en man.
-No thanks, sa jag utan att tänka mig för.
Men det var något i rösten som jag kände igen, den där speciella charmiga utländska brytning.
-Are you sure?
Jag kollade upp mot honom. Genast möttes jag av dem dära underbara ljusbruna ögonen som man kunde drunka i, och bara kolla och kolla på.
-Wait...Zayn? sa jag förvånat.
-Schhh.
Jag lyste upp och kramade om honom hårt.
-You came!
-Ofcourse, wouldn't miss this party.
Jag rodnade. Han var bara så sjukt, underbar.
-So, do you wanna dance, miss beautiful?
-If you insist..., sa jag med en såndär snobbig tillgjord röst.
Zayn tog tag i min hand och förde mig ut. Vid poolen satt resten av killarna. Man kände dock inte igen dem. Det vet jag för jag hade ju sett dem i deras musikvideor.
-Guys, this is Marissa. The girl I talked about. Marissa, this is my guys, presenterade han oss skrattande.
-Hello there, you look good, sa killen med lockigt hår.
Har för mig att det var han som är Harry Styles.
-Well thank you, you doesn't look so bad either.
-I'm Liam, this is Niall, sa Liam med dem kinder som man bara ville nypa i och pekade på killen i blont hår. Niall. Niall hade nog dem finaste ögon jag sett, förutom Zayns. Han hade några havsblåa ögon, som seriöst, seriöst seriöst verkligen var så havsblåa.
-And, this is Lou, sa Liam och pekade på en kille som satt och skrattade med nån tjej.
-Hi there, I'm Louis. And this is my girlfriend Eleanor.
-Hi Marissa, Zayn have talked about you.
-Haha, hi.
-So, guys, now you have talked with eachother, is it something more you want to say before we dance?
-Yes, harklade Lou. Marissa, Zayn is a real charmer!
Resten av gruppen skrattade. Jag kollade mot Zayn. Man kunde se genom hans solbrända fina hy hur han började rodna. Jag skrattade som svar till Lou. Zayn tog ett hårdare tag om min hand, min inte så hårt att det gör ont. Utan mer sådär, omtänksamt beskyddande. Romantiskt.
Vi hade gått ifrån killarna och Eleanor, dock hade vi träffat Danielle påvägen. Liams flickvän.
Zayn tog tag om mig runt midjan och tryckte mig mot honom. Jag lade mina armar runt hans hals och lutade mitt huvud mot hans axel. Drömmer jag nu? Det spelades en tryckare. Vilket kändes helt sådär,  att jag svävade på moln. Jag älskade det här. Jag ville aldrig släppa taget. Jag ville stanna kvar i hans famn. Ha huvudet lutat mot hans axel, höra hans andetag och bara känna hans närhet. Jag kollade upp mot Zayn och våra blickar möttes.
-You look so beautiful tonight, or you always do.
Det pirrade till i min mage, fjärilar. Var jag verkligen kär?
-Thank you. Zayn, I.. I ... I, Zayn avbröt mig.
Han lutade sig snabbt mot mig och tryckte sina läppar mot mina. Han kysste mig. Jag kan inte tro att det är sant, men han kysste mig. Jag besvarade hans kyss snabbt. Han log.
-Don't say anything, just be mine.
-I'm yours.
Jag visste det nu. Jag var kär.

HAHAHAHA aw

Jag är seriös när jag säger det här: Det här är den sexigaste dansen jag sett i hela mitt liv. Zayn, du dödar mig.

Förlåååt

Förlåt för att jag inte skrivit på nått nytt kapitel, men jag kommer seriöst inte på något :(
Men jag har lite förslag: vill ni hellre att jag hoppar över ända till festen, och skriver det kapitlet, eller ska jag skriva ett kort kapitel när dem håller på och planerar och lite så? Tror dock det inte kommer komma några bilder till det kapitlet då. Men jaja, ni bestämmer. Kommentera! :D



RSS 2.0